keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

happier life without acne.

Nyt on mielettömän hyvä syy juhlia! Vihdoin on aknelääkkeet syöty, reilu puolen vuoden ikuisuun on nyt ohi. Ihan uskomaton fiilis oli ottaa viimenen lääke ja heittää purkki roskiin. Hajamieliselle on tosi iso helpotus, kun ei tarvi enää yrittää muistaa ottaa pillereitä. Eikä tarvi enää pyyrystää kadonneita huulirasvoja ja nenäsuihkeita, kun ne aina hajamieliseltä passaa hukkua. Ei enää halkea huulet eikä nenästä vuoda verta. Niin monta kertaa laskin lääkkeet, kuinka monta päivää vielä pitää syödä. Merkkasin kalenteriin Ikionnenpäivän. Toivottavasti noi näppyt on tuolla ohi, eikä tule enää takaisin. Ei yhtään haittaa se vaiva mitä se tuotti, musta se oli sen arvoista. Löysin kameran vanhan muistikortin ja näin kuvia mun naamasta mikä se oli silloin ennen kun aloitin lääkkeet. Onneksi se oli ennen ja nyt on nyt. Aamulla taas voi herätä tuntematta uutta kipeää mollukkaa.

Söin Isotretinoinin. Todella hyvä lääke akneen. Sen saa vain ihotautilääkärin määräämänä ja siihen tarvii joitain maksatestejä ja verikokeita. En tarkalleen muista mitä. Jos on aknesta ongelma, edes pieni, suosittelen tuota! Huulipielten hakeaminen ja pieni nenäveren vuoto mielummin kuin ikuiset akne arvet. Hiukset ei rasvoitu ollenkaan sen aikana kun lääkettä syö. Kannattaa käydä pyytämässä se ajoissa, niin se on helpompi hoitaa. Lääkkeiden syömisen aikana ja kaksi kuukautta lääkkeen loppumisen jälkeen ei saa tulla raskaaksi, tulee mutaatio.

Ulkoisesti olen käyttänyt Micabellan The Mica Beauty Cleansing Milkiä, se on tosi hyvää. Valmistettu sata prosenttisesti mineraaleista. Olen tykännyt siitä niin tosi paljon! Suosittelen! Sillä lähtee ihan kaikki, mustapäät, meikki, yms. Suomesta sitä saa ainakin Helsingistä ja nettitilauksena. Olen ostanut sen Lontoosta. Voiteena käytän Onsen Daily Hydrationia. Se on ihan hyvä, ei jää kasvot kiiltäviksi. Ja tuoksuu hullun hyvältä. Senkin olen hankkinut täältä Lontoosta. Uskon, että Suomestakin saa ja netistä. Mutta tykkään enemmän Micabellan jutuista vaikka en ole vihreä ihmienn, kaikki on sitä sataprosenttista mineraalia. Ne vaan tuntuu iholla paljon paremmalta ja vaikutus on varma. Nillä on ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Kannattaa käydä katsomassa ja kokeilemassa! Ne ei ole pelkästään aknelle, myös terveelle iholle.






Happy me... sleepy me.

Tällästä tänä aamuna. Täältä tullaan helpompi elämä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A penny for your thoughts ^^